Uitgebreide healing


Deze cliënt ontving na drie Reconnective Healing sessies ook de Reconnectie

Verlichting en energie

"Ik voelde tijdens de eerste sessie meteen alsof de inhoud van mijn lichaam naar beneden werd geduwd. Mijn hoofd werd warm, alsof er een machine heel hard moest draaien. Mijn linkerhand werd ijskoud. Ik lag niet meer op de tafel, was in een droomtoestand. Ervaarde een subtiel gevoel waarbij de ruimte die in mijn lichaam is, beweegt. Na deze sessie was ik 2 dagen heel erg moe. Nadien bewoog ik licht en makkelijk door de dag. Ik had minder rugpijn en was minder moe. De 2e en 3e sessie Reconnective Healing gingen snel, waren heerlijk ontspannen. Er gingen subtiele tintelingen door mijn handen en voeten. Het leek alsof een windvlaag mijn haren rechtop deed staan."

Tijdens de Reconnectie-sessies: "Ik houd het lange liggen haast niet vol. Mijn rechterarm doet zeer, voelt afgeknepen. Ik heb een gek gevoel bovenop mijn linkervoet, alsof er energetisch een gaatje gemaakt werd. Tussen de 1e en 2e sessie droomde ik heftig. Tijdens de 2e sessie voelde ik vanalles rondgaan en bewegen. Er leek een hand licht op mijn buik te rusten. Golven van kippenvel gingen van binnen door mij heen, waarna het voelde alsof een mensengedaante in de vorm van licht op mijn lichaam ging liggen. Wieltjes draaiden onder mijn voeten en mijn ogen draaiden rond en keken naar binnen".

"Na de Reconnectie was ik eerst erg moe en duizelig. Ik kon geen koffie meer verdragen. Mijn relatie wankelt. Wel voel ik me levenslustig, kom uit voor mijn gevoel en eigenheid".

 

Na een half jaar vertelt de client, dat zij en haar man in harmonie uit elkaar zijn gegaan. Het huis staat te koop. Het zijn lastige maanden geweest, maar ze voelt zich gelukkig en vol energie. De healingen hebben veel in beweging gebracht. (VH)

 

Lees ook andere ervaringen

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Op de pagina Ervaringen vind je er meer.