Whiplash, hersenschudding en een burnout


Zo veel dingen, eigenlijk te veel om op te noemen

Vrouw stuurt en krijg energie via haar handen

“Mijn handen wapperden en er werd aan mijn voet gedraaid. En de achterkanten van mijn enkels werden tegen elkaar aan gedraaid. Ik voelde ook druk en warmte op mijn onderarmen alsof ik vastgehouden werd. Mijn hoofd zat vol emotie en verdriet. Er veranderden dingen in mijn hoofd links. Mijn rechterknie speelde ook even op, dat is een bekende pijn voor mij. Dat gold ook voor de pijn achterin mijn hoofd. Opeens zakte er iets in mij. Er voelde wervelingen in achtvorm door mijn hoofd gaan. Later ging er iets tussen mijn tanden door.

Tussen de sessies in had ik thuis spierpijn. Er gebeurde nog iets heftigs in die week, waarbij ik echter heel rustig kon blijven.

De tweede sessie ging heel anders. Ik was even misselijk, trilde en mijn kaken moesten steeds bewegen. Links onderin mijn buik deed het pijn, het zit er heel vast. Ik wilde geluid maken maar heb het niet gedaan. De linkerkant van mijn lijf was heel groot, ook in mijn hoofd. Had weer zo’n pijn in mijn achterhoofd. Ik voelde veel tintelingen. Er stonden allemaal mensen om mij heen. Er gebeurde iets in mijn keel en onder mijn sleutelbeen ook op twee plaatsen. Mijn armen werden heel zwaar en mijn benen werden vastgehouden. Heb ik nu heel hard geschreeuwd?

Achteraf denk ik dat ik meer mensen los wil laten waarmee ik me nu niet meer zo verbonden voel. Misschien moet ik een keer door mijn contactpersonenlijst heen.”

 

Lees ook andere ervaringen

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Op de pagina Ervaringen vind je er meer.