Reconnectieve Energie behandelingen bij Praktijk Lux

Verwachtingen

Reconnective Healing is geen geneeswijze; er worden geen medische handelingen verricht, er worden geen diagnoses gesteld en er worden geen geneesmiddelen toegediend of voorgeschreven. Ik wil graag benadrukken dat het gebruik van geneesmiddelen, die zijn voorgeschreven door een arts en/of specialist, niet gewijzigd, aangepast of gestopt mogen worden, tenzij dit in overleg met de voorschrijvende arts en/of specialist gebeurt.

 

Reconnective Healing werkt volledig energetisch en het resultaat kan heel anders zijn dan je mogelijk verwacht. Wat je wel mag verwachten is, dat ik altijd mijn uiterste best zal doen om me helemaal op jou te focussen als ik Reconnectieve Energie toepas. Reconnective Healing is een verrassing voor jou en voor mij. Je leeft je leven voorwaarts, maar je begrijpt het altijd pas achteraf. 

 

Lees meer ervaringen van mijn cliënten.


Reconnectieve Energie toepassingen


In mijn praktijk Lux werk ik, Vera Harnischmacher met twee toepassingen van deze Reconnectieve Energie: Reconnective Healing en De Reconnectie.

Hoe werkt het?

Om heel eerlijk te zeggen: dat weten we nog steeds niet. Maar om een auto veilig te besturen, hoef je ook niet precies te weten hoe hij gebouwd is of hoe hij precies werkt. Wat we wel weten is dat als we ons rationele denken kunnen loslaten, gebeurtenissen in ons leven zich spontaan ontvouwen. Het toepassen van Reconnectieve Energie kan daarbij helpen. Zij zet bij ieder mens een subtiel maar krachtig transformatieproces in werking, waardoor we meer op onze intuîtie durven te vertrouwen. Deze energie stimuleert het lichaam om pijn te verminderen en klachten te verlichten. Zij brengt het lichaam, als dat nodig is in balans. Daar kunnen we alleen met verwondering naar kijken. 

Reconnective Healing is geïntroduceerd door de Amerikaanse arts Eric Scott Pearl. In zijn boek De Reconnectie - Heel anderen, heel jezelf - beschrijft Pearl zijn ontwikkelingstocht van regulier arts / chiropractor naar de verbazingwekkende ontdekking van deze nieuwe energie. Door dit alles met nieuwe ogen te bekijken, neemt zij ons verlangen weg om een diagnose te stellen, om met de eer te willen gaan strijken, te verklaren, te proberen, te dwingen, te duwen of druk uit te oefenen.

 

Eric Pearl geeft uitleg over Reconnective Healing