Een sessie ondergaan


Laat je leiden door je gevoel. Je kunt het niet verkeerd doen.

Tijdens een sessie raak ik je niet aan. Je ligt op mijn behandeltafel en als je wilt, leg ik tijdens een Reconnective Healingsessie een deken over je heen. Draag comfortabele kleding en neem zo nodig een paar dikke sokken mee. Trek warme kleding aan als je de Reconnectie gaat ontvangen aangezien je hierbij langere tijd stil ligt. Sieraden mag je dragen, tenzij ze je hinderen. Beperk het gebruik van sterk geparfumeerde geuren.

Bewust zijn

Probeer je rustig bewust te zijn van de dingen die je tijdens de sessie in je lichaam waarneemt. Je hoeft niets te doen, behalve ontspannen te liggen en te ervaren. Je kunt het niet verkeerd doen. Ik concentreer me op de energie in mijn afzonderlijke handen tot er een verbinding ontstaat, waarna ik mijn handen op je richt. Voor mij voelt het alsof er een bepaald niveau van genade en rust optreedt. Jij kunt in een andere staat van bewustzijn komen, waarin datgene gebeurt wat nodig is voor jou.

Ieders ervaring met Reconnective Healing en de Reconnectie is uniek. Wij mensen kunnen niet de hogere bedoelingen overzien van gebeurtenissen in iemands leven. Soms vinden helingen plaats, een andere keer wordt de werking van de sessie later pas duidelijk. Het resultaat is niet voorspelbaar. Soms heeft iemand 2 of 3 sessies nodig.

Hoe lang duurt een sessie?

Reconnective Healing sessies duren, inclusief voor- en nagesprek, ongeveer één uur. Eén tot drie sessies zijn over het algemeen voldoende, meer is niet nodig. Hoewel elke sessie uniek is, melden mensen vaak dat ze de derde het meest bijzonder vonden.

De Reconnectie vindt plaats tijdens twee verschillende sessies in een periode van maximaal vier dagen. Ik neem per keer, inclusief voor- en nagesprek, anderhalf tot twee uur de tijd. Het wordt aanbevolen om één tot drie Reconnective Healing sessies te ervaren voorafgaande aan De Reconnectie.

De ervaring heeft mij geleerd dat veel mensen het prettig vinden als ik na een paar dagen telefonisch contact opneem om te informeren of ze nog iets kwijt willen over de sessie. Mocht je dit ook willen, dan maken we daar een afspraak over.

Tarieven

Mogelijke sessies Prijs
Reconnective healing €  70,-
Reconnectie (totaalprijs voor twee afspraken) € 333,-