De Reconnectie


Reconnectie herverbindt de meridianen van je lichaam met rasterlijnen op de aarde, die ons weer verbinden met de sterren en andere planeten.

Waarom re-connectie?

Elke cultuur, van vóór-bijbelse beschavingen tot de oude Grieken, kent verhalen over een oude, perfecte wereld: Shangri-La, het paradijs op aarde, Atlantis, de Hof van Eden. Daar was geen oorlog, geen ziekte, geen ongemak. Vervolgens is de mens losgeraakt van het energieraster van deze perfecte wereld. Reconnectie herstelt deze verloren gegane connectie. Het bevordert onze evolutionaire genezing en brengt ons weer in contact met ons oorspronkelijke gevoel van diepe verbondenheid met alle leven. 

De intentie van de persoonlijke Reconnectie is om jou in twee sessies helemaal terug te brengen naar de verbinding met het heelal. Je kunt het zien als verdieping van je eigen pad. Het kan zijn dat je leven hierdoor in een stroomversnelling komt, het kan zijn dat je grote veranderingen aan durft te gaan. Aanbevolen wordt om één tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan vóór je de Reconnectie ondergaat. Dit is echter zeker geen verplichting. 

Het verschil tussen een sessie Reconnective Healing en De Reconnectie zit in de intentie

Reconnective Healing wordt toegepast bij ziekte en onbalans op elk denkbaar gebied. Als practitioner werk je door middel van je intuitie met datgene wat zich aanbiedt, waar de aandacht naar getrokken wordt. Daardoor worden meridiaanlijnen geactiveerd.

Tijdens de Reconnectie werk je met dezelfde frequenties als bij Reconnective Healing maar de Reconnectie biedt een verdieping. Meridiaanlijnen worden hierbij geactiveerd en definitief verzegeld. Simpel gezegd kun je het ook als volgt omschrijven: Bij Reconnective Healing maak je contact met internet, download je een programma, waarna je het internet weer afsluit. Bij de Reconnectie heb je je eigen website en ben je 24 uur per dag online.


Ervaringen van mijn cliënten met de Reconnectie

Natuur-landschap-verlichten-pijn
  • De Reconnectie betekende voor mij op het moment zelf een hele shift, waarna het stapje voor stapje ging. Ik had het idee dat ik een brug over moest steken. Door de Reconnectie ben ik naar de andere kant gegaan. In de weken erna ging ik eerst weer de diepte in, waardoor ik soms de moed verloor om nog verder te gaan. Achteraf ervaar ik, dat ik het leven beter snap. Ik blijf minder in de emotie hangen, sta steviger. Ik leef meer in het moment en ben inmiddels met een cursus begonnen, die helemaal past bij mijn toekomstplannen.

  • Ik heb sinds mijn Reconnectie geen ontzettende angstbuien meer. Over de gehele linie kijk ik milder naar mezelf en naar anderen.

  • Mijn Reconnectie begon op de eerste dag met een boost van energie in mijn buik. Ik had enorm veel spiertrekkingen door handen, armen, buik, benen. En mijn gezicht deed rare dingen, oncontroleerbaar. Het was zo grappig dat ik ontzettend moest lachen. Het was of elke cel in mijn lichaam veranderde. Ik zag mezelf in de toekomst, het verleden en het nu. Ik voelde me de volgende dag raar, en qua lichaam wat grieperig. Het tweede deel van mijn Reconnectie ging heel anders: geen spiertrekkingen. Ik lag vastgenageld aan de tafel. Ik hoefde niets te doen, werd gedragen. Tijdens de sessie zag ik een aantal keren een klein blond jongetje met een geel T-shirt. Hij keek heel bedroefd. Na de sessie voelde ik me heel anders. Ik kan het niet verder uitleggen.

Lees de beschrijving van Eric Pearl's eigen Reconnectie.